mijn voertuig

Garanties

Bij Autobedrijf Erik van Hoof kunt u rekenen op de volgende garanties:

Behoud van fabrieksgarantie

Ook met een nieuwe auto kunt u terecht bij Autobedrijf Erik van Hoof in Someren. Iedere garage die is aangesloten bij BOVAG is uitgerust om reparaties en onderhoud, volgens de fabrieksvoorschriften, uit te voeren. Zonder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Welke auto u dan ook rijdt. Zo bent u naast vakmanschap tevens verzekerd van lagere kosten. Volgens Europese regelgeving is het merkonafhankelijke autobedrijf toegestaan om auto’s te onderhouden en repareren zónder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Als universele garage beschikt het Autobedrijf Erik van Hoof  namelijk over dezelfde technische gegevens als de merkdealer. Alleen als u bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de reparatie wordt uitgevoerd door de desbetreffende dealer. Ook in dat geval kunt u uw auto bij Autobedrijf Erik van Hoof brengen. Wij zorgen ervoor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOVAG aankoopgarantie en consumentvriendelijke leveringsvoorwaarden
Autobedrijf Erik van Hoof is lid van de BOVAG. Alle werkplaatsdiensten en leveringen geschieden conform de BOVAG leveringsvoorwaarden. 

Mobiliteitsgarantie

Met de BOVAG mobiliteitsgarantie bent u verzekerd van snelle en adequate pechhulp. Omdat wensen verschillen bieden we u keuze uit verschillende serviceniveaus. Zo kunt u de dekking beperken tot Nederland of juist uitbreiden naar heel Europa. Aanhanger of caravan opnemen in de dekking is mogelijk. Dat geldt ook voor woonplaatservice. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden


 

"Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, in mijn geval. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in auto's en de autotechniek daar achter. Doelbewust heb ik dan ook gekozen voor een opleiding in deze branche. In 2000 gestart, inmiddels zijn 3 fulltime medewerkers werkzaam ons bedrijf"

AUTOBEDRIJF ERIK VAN HOOF

Randweg 19A
5711 DJ Someren
Tel: 0493-440 808
Fax: 0493-440 818 info@autobedrijferikvanhoof.nl
Openingstijden verkoop en werkplaats

Maandag: 08.00 t/m 17.30 / 19.00 t/m 21.00
Dinsdag: 08.00 t/m 17.30 / 19.00 t/m 21.00
Woensdag: 08.00 t/m 17.30
Donderdag: 08.00 t/m 17.30 / 19.00 t/m 21.00
Vrijdag: 08.00 t/m 17.30
Zaterdag: 09.00 t/m 15.00

Bekijk onze beoordelingen Bovag gmto Hella

Citroën onderhoud en apk   |   Peugeot onderhoud en apk   |   Renault onderhoud en apk   |   Fiat onderhoud en apk   |   Ford onderhoud en apk   |   Mazda onderhoud en apk   |   Seat onderhoud en apk   |   Skoda onderhoud en apk   |   Toyota onderhoud en apk   |   Volkswagen onderhoud en apk   |   Opel onderhoud en apk