Werkplaats

Randweg 19A, 5711 DJ Someren

Reparaties

Reparaties

Naast onderhoud en APK kunnen we ook alle soorten reparaties uitvoeren. Of het nu gaat om een kapotte uitlaat, repareren van de remmen, het vervangen van een distributie of het stellen van het diagnose. Wij regelen het graag voor u.

Inbouwservice

Onderhoud op maat

Voor jonge occasions adviseren wij onderhoud volgens fabriekvoorschriften met behoud van fabrieksgarantie. Is uw auto al wat ouder? Dan stemmen we het onderhoud af op het gebruik van de auto. Zodat er alleen gedaan wordt wat nodig is. Daardoor bent u per saldo een stuk voordeliger uit.

Garantie

Fabrieksonderhoud & Garantie

Behalve door onze service onderscheiden we ons bij Autobedrijf Erik van Hoof ook door onderhoud op maat tegen een betaalbaar tarief. Daardoor betaalt u voor exact dezelfde werkzaamheden aanmerkelijk minder dan bij de dealer.

Diagnose

Diagnose specialist

De techniek ontwikkelt zich razendsnel.  Strenger wordende milieueisen vergen vele innovaties in motormanagement systemen en aandrijving. Daarnaast worden steeds meer zaken aangebracht om het autorijden te veraangenamen en veiliger te maken.

Bandenwissel

Bandenwissel najaar

Tijdig wisselen tussen zomer- en winterbanden bij Autobedrijf Erik van Hoof in Someren is niet alleen veilig maar ook goed voor uw portemonnee. Winterbanden hebben een speciale rubber samenstelling en profiel.

Banden

Banden

Bent u op zoek naar nieuwe (winter)banden? Ga toch gewoon naar Autobedrijf Erik van Hoof. Daar heeft u een ruime keuze in zowel A-merk als huismerk (winter)banden. En voor scherpe prijzen. Gegarandeerd elke dag weer.

Balanceren

Balanceren

Beweegt u stuur bij lagere snelheden, zo tussen 40 en 70 km/h.? Trilt uw stuur of dreunt uw auto bij hogere snelheden (100 tot 140 km/h)? Dan is de kans groot dat de wielen van uw auto opnieuw moeten worden gebalanceerd.

APK

APK

Een deel van de werkzaamheden bij een APK en een onderhoudsbeurt is hetzelfde. Dus dat levert u een besparing op. Mocht er wat aan uw auto mankeren, dan kunnen we dat meteen repareren. En u bent uw auto maar één keer kwijt.

Airco

Airco service

Met een airco kunt u het klimaat in uw auto helemaal naar uw hand zetten. Ideaal. Maar ook een airco moet u laten onderhouden. Anders bestaat het gevaar bestaat dat de pomp droogloopt.

Dit vinden onze klanten