Reparaties

Randweg 19A, 5711 DJ Someren

Werkplaats_1100x400

Reparaties

Reparaties bij Autobedrijf Erik van Hoof

Auto reparatie of airco reparatie nodig? Startmotor kapot? Dan bent u bij Autobedrijf Erik van Hoof in Someren aan het juiste adres. Wij repareren uw kapotte startmotor, vervangen de remblokken, uw uitlaat of vullen de airco bij. Kapotte onderdelen worden bij ons altijd vervangen door het beste alternatief, want wij maken uitsluitend gebruik van originele en kwaliteitsonderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn.  Door de vakkennis en ervaring van onze topmonteurs bent u met uw auto bij ons in goede handen.

 

Kwaliteitsonderdelen

Als uw auto wordt gerepareerd, wilt u op de vervangen onderdelen kunnen vertrouwen. Autobedrijf Erik van Hoof monteert bij onderhoud en reparatie uitsluitend onderdelen van topkwaliteit. De onderdelen zijn bijna altijd afkomstig van dezelfde fabrikanten die ook de onderdelen aan de autofabrieken leveren. Bekende merken en toeleveranciers voor de autofabrieken zijn: Bosch, Brembo, Firestone, Gates, Michelin, Monroe, LUK, NGK, SKF, Valeo en VDO. Originele onderdelen dus. De beste kwaliteit voor uw auto.

 

Solide garanties

Onderhoud wordt uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften, daarbij worden de juiste onderdelen van hierboven genoemde merken  gebruikt en indien voorgaande correct wordt vastgelegd in het serviceboekje blijft de fabrieksgarantie gewoon van toepassing. Daar zorgen wij voor. Gegarandeerd!

Dit vinden onze klanten