Airco service

Randweg 19A, 5711 DJ Someren

aircoservice-volvo_1100x400

Airco service

Blijf fris achter het stuur en laat periodiek uw airco onderhouden

Met een airco kunt u het klimaat in uw auto helemaal naar uw hand zetten. Ideaal. Maar ook een airco moet u laten onderhouden. Anders bestaat het gevaar bestaat dat de pomp droogloopt. Met alle kosten van dien. Bij Autobedrijf Erik van Hoof adviseren we u daarom uw airco jaarlijks te laten controleren.

 

Wanneer is uw airco aan verfrissing toe?
  • Daalt de temperatuur in uw auto ’s zomers niet meer snel? Of duurt het ontwasemen van de ruiten in de herfst en winter langer? Dan is het koudemiddel waarschijnlijk onder niveau. Wij adviseren u dan een aircocheck te laten uitvoeren.
  • Als het niet meer zo fris ruikt in de auto is de kans groot dat de airco en het ventilatie systeem aan een grondige reiniging toe zijn. Ook daarmee zijn we graag van dienst.
  • De complete airco-onderhoudsbeurt is bij ons blijvend laag geprijsd.  Reeds vanaf € 75,- voeren we niet alleen een uitgebreide controle uit. Ook verrichten we een druk- en lektest en vullen we het koudemiddel aan. Dit is meestal na drie tot vier jaar nodig.

 

Hou uw airconditioning in topconditie met een airco check, airco reiniging of complete aircoservice.

 

 

Aircoservicebeurt vanaf € 75,-

Met een airco kunt u het klimaat in uw auto helemaal naar uw hand zetten. Ideaal. Maar ook een airco heeft onderhoud nodig. Ook in dit jaargetijde. Immers, een goed werkende airco zorgt ervoor dat uw ruiten niet beslaan. Daarmee heeft u beter zicht, wel zo veilig!

 

3. Aircocheck

Visuele inspectie + druk- en temperatuur meting van het aircosysteem in uw auto

 

2. Aircoreiniging

Ruikt de airco niet meer zo fris? Erik van Hoof in Someren lost dat snel en voordelig voor u op met de aircoreiniging.

 

3. Aircoservicebeurt vanaf € 75,-*

Het controleren van de correcte werking van het systeem en het vullen en recyclen van het koudemiddel volgens de fabrieksvoorschriften.

*exacte prijs is afhankelijk van de hoeveelheid koudemiddel die moet worden toegevoegd

Dit vinden onze klanten